Menu

Hoe werkt het

Kraak jij de codes?

Kist&Zo tovert jouw saaie dag om in een fantastisch, spannend avontuur. Samen met vrienden, familie of collega’s beleef je spelenderwijs een leuke tijd. Een escapekist van Kist&Zo maakt een avond met vrienden, teambuilding, vriendenweekend, vrijgezellenfeest, verjaardag of gewoon een avondje met je gezin tot een bijzondere ervaring.

Een escapekist van Kist&Zo is een mobiele escaperoom. Dit betekent dat je de raadsels overal kunt ontcijferen, waar je maar wilt, thuis of op een andere locatie.

Doordat iedere kist een ander thema heeft, is er voor iedereen wat wils. Duik in het thema, steek er wat van op en vind zo snel mogelijk alle oplossingen. De kist bevat meerdere levels met allerlei soorten opdrachten, raadsels en puzzels. Het uiteindelijke doel is om alle sloten te kraken en de laatste kluis te openen.

Lukt het je niet om de codes te kraken? Geen stress! Aan iedere kist hangt een verzegeld label met daarin de antwoorden. Maar die heb jij niet nodig, toch?

Aan de kist hangt een handleiding met daarin stap voor stap uitgelegd hoe het spel werkt. Je kunt dit leuke zenuwslopende spel spelen met 2 tot 6 personen.