Menu

TEAMBUILDING ESCAPEKIST

Een sterk team is ontzettend belangrijk voor het succes van een bedrijf, maar een leuke en uitdagende teambuildingsactiviteit verzinnen kan erg lastig zijn. Niet alleen moet de activiteit effectief zijn en de sfeer en samenwerking verbeteren, er moet ook ruimte zijn om te lachen. Het is interessant te ontdekken hoe de samenwerking verloopt, wie de leiding neemt en hoe de taken worden verdeeld. Kist&Zo biedt een onvergetelijke teambuildings-ervaring met als doel dat collega’s elkaar op een ontspannende veilige manier nog beter leren kennen, waardoor elkaars capaciteiten nog optimaler kunnen worden ingezet.

VOOR WIE?
Deze kist is geschikt voor bedrijven/organisaties, afdelingen, teams en heidagen. De kist is te spelen voor kleine- en grote groepen van 4 t/m 72 personen. Afhankelijk van het aantal deelnemers, de opzet en speeltijd, kun je zelf bepalen hoe je de kist wilt spelen (zie ook hieronder bij korte speluitleg van de kist). De teambuildingskist is geschikt voor alle medewerkers van jong tot oud.

Je kunt de teambuildingskist gebruiken als ochtend-, middag- of avondprogramma, maar ook als korte Energizer van 15-30 minuten. De activiteit is zowel binnen- als buiten te spelen en dus weersonafhankelijk. De kist is speelklaar, waardoor er geen voorbereiding nodig is.
De kist bestaat uit 8 opdrachten en één eindslot, maar is ook te huren met 4, 5, 6 of 7 opdrachten, afhankelijk van de gewenste speeltijd. Ook is het mogelijk om in de einddoos met eindslot een boodschap of iets persoonlijks toe te voegen voor de spelers.

Wil je volledig ontzorgd worden dan neemt Kist&Zo de organisatie volledig uit handen en zorgt voor de begeleiding van het spel.

KORTE SPELUITLEG  VAN DE KIST
De teambuilding escapekist bestaat uit maximaal 8 opdrachten. Iedere opdracht maak je in een groep van 4 t/m 9 personen. Alle opdrachten in de kist hebben een speelduur van 15 t/m 30 minuten per opdracht. (Dit is afhankelijk van inzicht, samenwerkingsvermogen, taakverdeling en ervaring).  Je bepaalt zelf de tijd van de timer. Alle opdrachten zijn direct opnieuw door een andere groep te spelen. Je hoeft alleen alle onderdelen te schudden en terug te stoppen in de bijbehorende doos/map/hoes.

Je kunt de kist op 2 manieren spelen.
– Optie 1: Iedere groep maakt alle opdrachten;
– Optie 2: Verdeel de opdrachten over de totale groep.
Afhankelijk van de optie die jullie kiezen, kunnen jullie zelf de tijd bepalen die je wilt spelen.

Einddoel van het spel
Maak alle opdrachten en tel de antwoorden bij elkaar op om de code van het slot van de einddoos te kraken. Ook hier zijn er 2 opties:
– Optie 1: Iedere groep die alle opdrachten heeft gemaakt, kijkt afzonderlijk of ze het slot kunnen kraken;
– Optie 2: Iedere groep schrijft de antwoorden op het gezamenlijke invulvel. Daarna kijken jullie samen of jullie het slot kunnen kraken.

Hoe bepaal je of je kleine – of grote groepjes maakt?
Werk je in groepjes van 6 t/m 9 personen, dan heb je het voordeel veel taken te kunnen verdelen, maar dan is goed samenwerken nog meer een must. In groepjes van 4 t/m 6 personen is samenwerken gemakkelijker, maar moet je de taken over minder personen verdelen. Het is aan jullie waar jullie voor kiezen.

Heb je nog vragen, dan kun je telefonisch, per mail of app contact opnemen.

HUURKOSTEN TEAMBUILDING ESCAPEKIST
Escapekist met 4 opdrachten € 95,–
Escapekist met 5 opdrachten € 115,–
Escapekist met 6 opdrachten € 135,–
Escapekist met 7 opdrachten € 155,–
Escapekist met 8 opdrachten € 175,–
Escapekist met 9 opdrachten € 195,–

HUURKOSTEN TEAMBUILDING ESCAPEKIST INCLUSIEF SPELBEGELEIDING
Dagdeel (ochtend, middag of avond) € 495,– (exclusief reiskosten)

  • 12+  Leeftijdsindicatie
  •   4 tot 72 personen
  •   1 tot 3 uur
  •   47 x 32 X 40 cm (L x B x H)