Menu

MISS-tery

Echt een aanrader voor een avondje met vriendinnen. Deze nieuwe escapekist van Kist&Zo, MISS-TERY, staat garant voor een avondje lachen. Een verrassende kist met een spannend randje, speciaal voor de dames.

Het verhaal.

Je krijgt een kaart van je partner met daarin een uitnodiging voor een romantisch weekend. Alles is geregeld word je verteld, we vertrekken komende vrijdag. Oeps dat is al over 4 dagen, denk je. Ik ga iets verrassends terug doen, denk je bij jezelf. Je bestelt dezelfde dag nog iets pikants via internet. Het pakketje komt woensdag binnen, dus ruim op tijd. Op woensdag ontvang je een bevestiging dat het pakketje is afgeleverd. Eenmaal thuis, zit er niets in de brievenbus, ook niet dat het bij de buren is afgeleverd. Ojee, denk je, waar is mijn pakketje. En je moet er niet aan denken dat iemand anders het pakketje in handen krijgt. Je krijgt het al warm bij het idee. Waar zou mijn pakketje kunnen zijn. Je denkt je suf en gaat alle mogelijkheden na. Hoe kom ik hierachter zonder veel te veel te verklappen!

Er zijn 2 van deze kisten beschikbaar.

De huurkosten bedragen € 66,– per kist.

Deze kist is ook te spelen in een volledig verzorgde vrouwenverwendag. Willen jij en je vriendinnen jezelf een dagje laten verwennen, kijk dan snel op de site van https://verwennerietjes.nl/ en beleef een geweldige dag.

  • 18+  Leeftijdsindicatie
  •   4 tot 6 personen
  •   1,5 tot 2 uur
  •   77 x 40 X 45 cm (L x B x H)